peNgiKUt sEtiA

Wednesday, June 23, 2010

semangat baru untuk berblog

tadi baru jer lepas tengok post-post yang lama..
bunyi macam syok sendiri kan??hehe..
sebenarnya ada tujuan untuk aku berbuat demikian..

1st thing, aku nak bagi semangat baru untuk blog aku ni..
lepas habis aku baca post-post lama tersebut then aku realize something
before ni sesetengah post aku guna 'aku'
ada juga aku guna 'saya'..
then aku terpikir,it's better for me to decide which one aku patut guna..
kalau guna 'aku',bunyinya macam kasar sangat
kalau guna 'saya' pulak, bapak skema..it's like not the real me..
honestly lah, geli lah guna 'saya'..haha..
then aku decide untuk guna 'miss farah'..
my real name..=)
and that will be use for the next entry..

2nd thing is, my blog ni selalu jer citer pasal diri sendiri,kan??
lagi sekali aku rasa aku ni syok sendiri..
rasa macam dah tak der privasi pun ye jugak..
yelah,lau sume citer kite orang tahu,it's no more called as privacy kan??
so, i'll try to blog pasal isu-isu semasa..ceewah..
i mean, cite-cite penting.
i know it's quite hard but i'll try my best..

setakat ni, tue jer yang aku sedar..
so, sape2 yang baca entry ni it would be glad if korang drop some comments,bagi opinion ape lagi yang patut aku ubah untuk blog aku ni..
kerjasama korang sgt-sgt dihargai ye..

4 comments:

  1. lau gune sy skema sngt ke..? ngee~~

    waiting 4 ur new n3..pasal isu semase..hee~

    ReplyDelete
  2. waaaaaaaa......saemku....sudah bleh berblog..sukew2..hahaha

    ReplyDelete
  3. pwincess : hehe..bg pndpat farah lah..
    cam skema sket..=)

    ding dong : yeah!!kembali berblog..

    shera : thanx yeah..

    ReplyDelete