peNgiKUt sEtiA

Friday, February 11, 2011

MEKAP LAGI

gara-gara buat esemen pn rugayah yang tak habis-habis dari balik cuti hari tu, miss farah tidor pukul 3. PUKUL 3. ngantuk tak ngantuk, kena lah tahan. tu lah, sape suroh buat kerja last minute? orang cuti bukak jugak buku, buat assignment, study untuk kuiz. but opposite to me, me rather tidor, makan, keluar merayap. biasalah, nama lagi cuti kan. betol-betol memahami erti cuti betol lah.

so, bila tidor pon lambat, bangun apatah lagi. dah sah-sah lah lambat. lepas subuh, macam biasa, terbang naik atas katil. memang dah niat awal-awal lah nak bangun lambat. orang cakap, qada' tidor. anak dara sapekah ini? ouh.. anak dara encik Kamarudin *dengan bangganya*.

lepas bangun terus jer on lappy. opps, bukan nak bukak Fb ye, nak hantar esemen semalam tu lah. nasib baik boleh hantar softcopy, tak payah nak pergi mandi awal-awal. HAA..!! kantoi tak mandi lagi.. :)

hantar esemen yang my friend punye and mine. she asked me to send it sebab dia ada lab pagi ni. lab ganti gara-gara ekperimen minggu lepas punye tak jadi. sian betol. sabo jer lah ye.

eh, ape kaitan dengan tajuk? mekap muka sendiri? no no no.. mekap blog ni lah, ape lagi. perasan tak background muzik dah lain? it's Paramore- No Exception. best kan lagu ni. sentimental jer. tadi blogwalking some blogs, jelous betol dengan diorang. blog diorang sume cool, comel, lawa. cmner korang buat hah? rajin betol korang decorate kan.

p/s : eh, dah nak tengah hari. sambung tidor lagi boleh tak? haha. lau umi tau, confirm kena bebel. sampai petang pon belom confirm habis.

7 comments:

  1. cantek2...:D









    farah bucuk n kuat tido !!! :P

    ReplyDelete
  2. poyo punye tajuk farah!!
    aku bajet betol2 la ko bermekap bagai! Bru excited nak tgok..aish!
    hahahhaha

    ReplyDelete
  3. cik tiram~ hehe.. tnkiu2.. :)

    ne de busuk.. x mndi tp ttap wngi lah.. haha

    dee~babe, ak natural beauty lah.. haha

    ReplyDelete
  4. budak kecik~ haha.. tidor best.. :)

    ReplyDelete